Whatsapp Pro
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
Hi, how can I help?

TESTIMONY

“Saya adalah penghidap Asthma selama 30 tahun. Setiap tahun, 4 atau 6 kali akan ditahan di hospital kerana penyakit asthma yang kronik sehingga terpaksa gunakan striod untuk prevention “Seretide Inhaler”. Juga “ventolin” Seringkali pada setiap pagi, hidung selalu akan tersumbat dan bersin yang melampau. Serta ezhema yang kritikal serta resdung yang teruk, saya alahan kepada bulu kucing, habok, debu baju, air batu, cuaca panas, alahan makanan, dan pokoknya saya keturunan asthmatic, kerana abang saya meninggal ketika berumur 31 tahun kerana asthma dan saya serta anak2 saya ada penyakit asthma kritikal,  Sewaktu saya mencuba Milagro Coffee, saya boder kencing manis 8,9mmol kadang 13.3mmol.  Alhamdulillah asthma saya berkurangan, bahkan sudah tiada lagi, bacaan kencing manis sudah bacaan 4.9mmol dan selama 5 tahun saya amalkan minum Milagro Coffee ini saya tidak perlu menggunakan inhaler lagi serta resdung saya dan ezhema sudah tiada. Saya sangat bertenaga dan sihat serta awet muda. Syukur dengan adanya Milagro Coffee”- Puan Salmah, 56 tahun Shah Alam Cahaya SPK.

Puan Ila seorang agen hartanah yang aktif. Kerja tidak mengira waktu dan kadang-kadang sampai kesihatan tidak terjaga. Sehingga beliau mengalami sakit urat saraf dan pergerakkan harian terganggu akibat sakit yang melampau.

 

“Saya seorang yang aktif dan kerja tak tentu masa. Kadang-kadang badan rasa tak bermaya dan kesihatan diri pon tak terjaga. Satu ketika, saya mengalami sakit urat saraf dan gerakkan saya terbatas. Kaki saya kerap kali rasa sakit umpama mencucuk-cucuk. Syukur Alhamdulillah sekarang saya sudah tidak rasa sakit lagi. Dengan Millagro Coffee saya sudah tidak perlu risau lagi.”- Ila, 42 tahun Bukit Jelutong.

“Saya seorang ibu tunggal dan Sudah pencen selama 9 tahun. Kalau nak diikutkan memang kurang mampu untuk minum Milagro Coffee, tetapi kerana saya pentingkan kesihatan. Apalah gunanya berduit tapi kesihatan terjejas. Saya sudah menghidap penyakit Diabetes tahap 2 selama 10 tahun. Sudah bermacam-macam produk yang telah saya cuba tapi kadar gula tak turun-turun. Kadar gula saya sentiasa 26.3mmol dan hampir masuk hospital. Tapi setelah diperkenalkan Milagro Coffee oleh kakak saya iaitu Kak Yong, kadar gula saya makin hari makin menurun. Selama 4 tahun saya mengamalkan Milagro Coffee, kadar bacaan gula saya stabil pada bacaan 5.7mmol”- Puan Aisyah, 64 tahun Kuala Selangor.

“Sudah ramai sahabat saya kritikal akibat diabetes dan ada yang kakinya sudah busuk dan terpaksa dipotong. Saya sudah menghidap penyakit diabetes selama 20 tahun dan bacaan selalu pada 18mmol – 15 mmol.”

 

“Saya sudah melihatnya sendiri proses rawatan dialisis dan ada yang kakinya telah dipotong membuatkan saya risau dan saya mencari alternatif cara lain selain dari ubat-ubatan. Tetapi setelah saya mencuba Milagro Coffee, Alhamdulillah pada peringkat awal sudah nampak penurunan sedikit demi sedikit. Saya sudah mengamalkan selama 4 tahun minum Milagro Coffee bacaan stabil pada tahap 4.5 mmol.”- Puan Hajjah Kamarudin, 67 tahun Meru, Klang.

“Saya ada masalah senggugut yang amat teruk. Setiap kali datang period saya kena telan ubat tahan sakit dan berehat hampir 2 hari. Sengugut teruk ni saya alami sewaktu dibangku sekolah lagi dan dikatakan setiap bulan berlaku. Pelajaran saya terganggu kerana hilangnya fokus dan kerap kali tidak hadir ke sekolah. Tapi sejak mak saya mengesyorkan Milagro Coffee dan ketika itu saya ingat ia sama seperti kopi yang lain. Tapi saya tengok sengugut saya makin kurang dan sudah jarang berlaku. Alhamdulillah, setelah 4 tahun saya mengamalkannya sengugut saya jarang berlaku.”- Alia, 25 tahun Kelantan

“Saya seorang pemandu teksi di Singapura. Berkerja sampai larut malam setiap hari dan selalu keletihan. Kopi dalam tin yang tinggi kafein atau minuman yang dibungkus di kedai merupakan minuman yang saya selalu minum untuk mengekalkan tenaga dan mengurangkan rasa mengantuk ketika memandu. Akibat mengamalkan makanan dan minuman yang tidak sihat saya telah menghidap diabetes tahap 2. Saya mengetahui yang saya adalah keturunan penghidap kencing manis dari arwah ayah saya yang kedua-dua kakinya terpaksa dipotong dan meninggal akibat jangkitan kuman. Oleh itu, saya diperkenalkan oleh sepupu saya tentang Milagro Coffee. Pada asalnya saya sukar mempercayainya kerana hanya secawan kopi boleh menurunkan kadar gula. Setelah mengamalkan Milagro Coffee selama sebulan, saya rasa badan sentiasa bertenaga dan tidak mengantuk semasa. Terus satu family saya dan mak saya mengamalkan Minum Milagro Coffee. Sekarang bacaan saya dah stabil tanpa pengambilan ubat-ubatan dan bacaan kadar gula mak saya stabil 5.0 mmol dari 18.5 mmol.” 54 tahun Amry Singapore

“Pakcik ni walaupun dah tua tapi pakcik tetap bekerja. Memang harian pakcik ni setiap hari sama ada pi berkebun atau pi melawat kandang kambing yang baru diusahakan. Tapi sejak kebelakangan ni pakcik sering terjaga tengah malam kerap kencing malam. Kaki kebas-kebas, tumit kaki rasa mencucuk-cucuk. Badan rasa lesu, letih dan tidak bertenaga untuk menjalankan aktiviti harian. Lepastu pakcik pi buat medical check-up doktor beritahu yang bacaan gula pakcik dah 8.3 mmol. Pakcik risau tentang bacaan gula pakcik lalu pakcik terbaca dalam facebook tentang produk kopi yang ada herba Patawali lantas pakcik terus ke Hq Milagro Coffee yang bertempat di Shah Alam. Selain itu, yang membuatkan pakcik nak cuba Milagro Coffee ni sebab ada kenalan di facebook telah kongsikan kejayaan testimoni Milagro Coffee. Dari Selayang nak ke Shah Alam boleh tahan jauh tapi jauh mana pun pakcik tak kisah sebab kesihatan adalah keutamaan bagi pakcik. Bila pakcik amalkan selama sebulan, alhamdulillah bacaan gula pakcik dari 8.9 mmol  dan sekarang sudah 5.8 mmol. Syukur dengan adanya Milagro Coffee, kesihatan pakcik terkawal.” -Pakcik Moin, 74 tahun Selayang Baru.

 

“Saya Shekin dari Shah Alam. Saya memang dah lama amalkan minum Milagro Coffee dari tahun 2015 anggaran 5 tahun lamanya. Dulu minum sebab nak bagi ada tenaga untuk fokus belajar dan kurangkan rasa sakit sebab dulu saya pernah accident patah tulang peha dan tulang belakang retak. Nak duduk lama-lama dan baring mesti akan sakit. Tapi bila saya selalu amalkan Milagro Coffee ni saya rasa sakit tu beransur kurang. Hari demi hari rasa sakit semakin kurang dan sekarang dah tak sakit lagi di paha dan tulang belakang. Alhamdulillah, saya dapat menjalani hidup seperti normal. Selain itu, semasa pemeriksaan test air kencing untuk kencing manis sewaktu mengandung anak yang pertama di hospital. Saya telah diberi minum air gula oleh doktor tetapi doktor terkejut kerana test bacaan gula saya tidak naik. Selepas melahirkan, anak saya tidak kena penyakit demam kuning dan air susu untuk menyusukan bayi sangat banyak. Alhamdulillah Milagro Coffee sangat sesuai dan selamat diamalkan.”-Shekin, 32 tahun Desa Pandan Kuala Lumpur.