Whatsapp Pro
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
Hi, how can I help?
Story Salmah founder Milagro Coffee

Story Salmah founder Milagro Coffee

Asalamualaikum semua…
Saya nak share sedikit pengalaman dari saya dan Family saya.

Saya puan Salmah founder Milagro Coffee, umur saya 56 tahun,

Nak cerita tujuan saya menceritakan dari pengalaman dari saya sendiri yang kami lalui, Saya dari genetik yang ada baka yang kencing manis dan juga asthmatic kritikal, abg saya meninggal ketika berumur 31 tahun kerana asthma, nenek saya meningal kerana. Asthma,

Pengalaman saya ketika saya masih muda dan remaja saya lihat sintom orang kencing manis menjadi biasa sahaja pada saya, pak cik saya mendapat kencing manis terpaksa kena potong kaki kedua belah kaki bagi saya pun biasa sahaja, tidak tahu apa itu bahaya nya penyakit kencing manis, jiran dan kawan saya dialisis di usia 30 tahun pun masih tidak berapa peka tentang penyakit kencing manis,

Mak cik saya dan sepupu berumur 41 tahun meninggal ketika jantung stop ketika dailisis, kerana beliau ada kencing manis bacaan tidak terkawal dan akhirnya mendapat rawatan dialisis dan akhirnya meninggal, semua adalah di sebelah ayah saya kerana kegagalan buah pinggang berfungsi, kerana kesan dari penyakit kencing manis.

Terdetik di hati saya pun adalah pengidap asthma kritikal dan sering masuk wad setahun sampai 7 kali. Saya ada asthma selama 35 tahun, Asal alahan vuaca je atau salah makan akan masuk wad, sehingga saya mengunakan striod untuk cegah asthma .
Dari umur saya 25 tahun sampai saya umur 50 tahun saya masih mengambil striod dan sering masuk wad. Itu lah sintom saya yang enzhema kulit, gatal2 di hujung kaki dan tangan kerana doktor kata itu adalah salah satu sintom asthmatic.

Sering kaki saya mencucuk2 ditumit kerap kencing malam, tangan kebas2 di hujung2 jari, badan rasa lesu dan lenguh2,

Fikir kerana saya terlalu penat berkerja 10 jam berkerja di butiq dan berdiri seharian dan berkejar kesana kemari. Sering mencari tukang urut untuk di urut badan berlarutan sehingga saya kenal pasti ketika saya masuk wad kerana asthma, pada baru perasan bacaan gula adalah 13.3noml dan bila awal pagi sekiranya tidak makan apa2 pun masih tinggi 7.9 noml jadi kepada 8.9 noml, Doktor kata saya ada kencing manis, tetapi saya menafikan. Sehingga saya mengamalkan berbagai macam saya mencuba, turun tetapi naik lagi bacaannya.
Kisah ni pada 5 tahun lalu.

Mak saya juga di sahkan ada kencing manis pada 2017 dan mengambil ubat2an sehingga tahun 2018, pada 2019 doktor sahkan kegagalan buah pinggang mak .ada masalah. pada 2019 mak dapat panggilan haji tetapi sayang laporan tabung haji tidak membenarkan mak untuk menunaikan haji kerana laporan kesihatan di buku kesihatan mengatakan buah pinggang mak bermasalah.

Kisahnya mak harus di buat tapak untuk dailisis.. tetapi kami tidak terus buat tapak untuk dailisis, kerana sintom2 darah putih makan darah merah, mak sering pucat, dan mak juga tidak mahu buat tapak untuk dialisis memgenangkan siapa yang ingin menghantar setiap seminggu 3 kali, fobia adek ipar dan anak buah serta jiran dan kawan2 mak akhirnya pergi menemui Maha penciptanya, beliau tidak mahu dalisis, buat pun ada risiko tak buat pun sama. a
Akhirnya kami mencari perubatan secara hemopaty , tidak boleh makan buah2 tempatan dan juga tepung serta kekacang ..makan ikan sisik je dan isi putih sahaja. Syukur mak nampak sihat tanpa dilisis, dan kencing manis nampak cantik bacaannya. Bertahan selama 7 tahun cara seperti itu, tetapi kerana terlambat buat rawatan traditional dan hemopaty, kerana kegagalan buah pinggang yang telah rosak, masih mak ada sintom2 paru2 berair, pucat, dan sering masuk wad kerana paru2 ada air, rawatan harus keluarkan air, tebuk perot dan leher, bagaimana pun buah pinggang dah rosak ubatan secara traditional sudah terlambat walau kami melambatkan dilisis,

Tetapi di sebabkan kerana kerap masuk wad dan perubatan tambah darah kos yang mahal setiap minggu, selama 3 tahun kos pil seminggu adalah RM485, kos sebanyak RM2000 sebulan, tidak termasuk kos2 lain, Kami akhirnya akur dgn cadangan doktor buat tapak, tapak kos RM2000 dan menanti matang tapak untuk dilisis selama 6 bulan. Dan doktor memberitahu untuk umur muda boleh lah jangka 5 tahun lebih dan yang berusia ni pun jangkaan dialisis 5 tahun juga.

Mak mula dialisis pada tahun 2016 sehingga june 2020, 5 tahun hampir mak dailisis.

Asal permulaan dailisis masih kuat . Orang tua maklum, bila anak2 balik kg masih masak, sibok didapur, dah 3 tahun dislisis kurang aktif, masuk 4 tahun mengadu lenguh, sakit badan, dan last sekali kebelakangan tidak ada air kencing, minum kena sukat 1 botol mineral je, dan itu termasuk kuah sup dan juga makanan yg berkuah,

Sayang mak tidak sempat minum Milagro Coffee kerana sudah ada kegagalan buah pinggang sebelum kajian confirm menemui khasiat patawali adalah improving insulin sensetevity pada 2013

Pada bulan pkp 18hb june 2020, anak2 tak dapat tengok mak dan tak balik kampung .. tak balik kampung selama 3 bulan..😪😪😪😪😪.. lepas PM umumkan pkp boleh rentas negeri boleh balik kampung mak dah sakit, sampai dikampung mak tengah sakit teruk kerana mak dah miss dialisis 1 hari setengah, dan akhirnya masuk wad ..sehingga mak mengembuskan nafas nya yang terakhir pada 16hb june 2020 kerana potisium bacaan tinggi, bacaan darah buah pingging tinggi, toksid dalam darah dah tinggi, kerana mak miss dailisis 2 kali, kerana badan tidak boleh terima dialisis lagi .. akhir2 sintom2 permulaan mak adalah, dialisis akan hypo, next dialisis tidak boleh kerana keadaan mak tidak sihat dan mak miss dialilis hingga masuk wad,

di wad pulak demam ada jankitan kuman di paru2 nya kerana mak tak sihat, dan akhirnya doktor memberi tahu agar terpaksa dalisis juga kerana kalau tak buat bahaya, kalau tak buat dialisis pun bahaya juga kemungkinan semasa dialisis jantong akan stop serta merta itu kemungkinan yang doktor beritahu, semasa perbincangan mak mengalami sesak nafas dan sehingga buat CPR emergency, 20 minit semua buat yang terbaik untuk selamatkan mak😪😪 ..jantung berdegup tetapi doktor kata hanya bertahan sekejab boleh bertahan sementara boleh stop bila2 masa sahaja, waktu berlalu terlalu cepat dan dalam masa 15 minit mak dah tiada.. inalilahiwainailahirojiun mak menemui maha penciptanya.
Sementara adek2 tak sempat sampai, pergi mak buat selama2nya. Rehat dari kesakitan dialisis dan sakit2 badan kerana dialisis seminggu 3 kali.

Untuk di jadikan iktibar kepada diri saya sendiri dan juga orang di luar sana . Di Malaysia adalah teramai 3.6 million pesakit kencing manis teramai di Asia tenggara. Dulu bacaan saya 13.3noml paling tinggi setiap pagi bacaan bider 7.9noml tinggi tu, dan saya pengidap asthma dan enzhema, serta resdung yang kuat setiap pagi bersin2 dan selsema , sekarang saya sudah tidak lagi bersin2 tidak masuk wad dan tidak bangun malam kerap untuk kencing dan juga tumit2 kaki saya dah hilang sakit, sintom enzhema pun sudah tiada bahkan tenaga kalah orang muda, semua sudah menjadi lebih baik. Bacaan gula saya sekarang 4.9noml tidak perlu berpantang dah. Kerana mungkin saya masih stage awal.

Pengalaman saya bersama Milagro Coffee orang yang dah insulin 5 kali, makan ubat 3 kali sehari pun asal bacaan sangat tinggi kadang2 sampai 26.3noml yang terendah pun bacaan 16.3noml sekarang beliau tidak insulin 5 kali dah dan makan ubat hanya sebiji sahaja atas nasihat doktor kerana beliau sudah mengamalkan lebih dari 4 tahun.

Anda bila lagi ..

Bukan saya sahaja yang sudah berjaya, malah ramai lagi di luar yang telah mengamalkan, Milagro Coffee Kopi Patawali, Milagro Coffee usia dalam perjalanan selama 13 tahun termasuk kajian dan di pasaran.

* Kajian batang patawali selama. 5 tahun
* 2 tahun di testimoni sebelum dipasar kan di publik
* 5 tahun Milagro di pasaran dari Mulut ke mulut rekmen kepada yang telah mengamalkannya, sekarang sudah meluas di Singapore, Brunei, Sabah Sarawak dan Semananjung,

Penerangan tentang Milagro Coffee

💪🏼 *MILAGRO COFFEE 2020 Kopi Patawali no 1 Malaysia & Dunia.

Check bacaan gula setiap bangun pagi..
Is amazing!!! Turun derr!!!

Apa lagi amalkan
yang tiada tiada kencing manis lagi baik juga kerana mencegah awal lebih baik dari merawat. Betul ke, tak betul…😁😁..

👉MILAGRO COFFEE.. 👈
✅ 100% Natural Product
✅ 100% Halal Produk Muslim
✅ KKM
✅ Halal Jakim
✅ Lab test Sirim Approved no drugs
✅ Brunei Approved Lab test No drugs
✅ Gula turun selepas 3 jam, yang baiknya test gula setiap bangun pagi..

➡Patawali👈
➡7 dalam 1👈
Robusta, Arabica, halya, lada hitam, garam gunung dan Exstract Patawali gula, creamer non diary
.
👉🏼 KAJIAN KHASIAT PATAWALI DAPAT MEMBANTU 👈
✅ Kencing Manis Sudah Pasti.
✅ Menurunkan Darah TInggi.
✅ Sakit Sendi.
✅ Anti Kanser.
✅ Demam Malaria.
✅ Merendahkan Kandungan Gula Dalam Diabetes (Jenis II) 👈
👉 Mengguatkan Saraf dan Sistem Pertahanan Dalam Badan/sistem imune.

✅Mengembalikan Tenaga Dalam Badan!

🔥 Cara penggunaan.. 🔥
2 kali sehari Pagi sebelum sarapan ketika perot kosong dan Petang sebelum pukul 6 petang.

*10 Minit Bersenam Keluarkan Peluh
*2 Botol Air Masak Perlu Diminum
✘ Pantang yg tertentu sahaja . Minuman bergas, tepung dan buah2an tempatan untuk permulaan 2 atau 3 bulan. Jika dah lama amal minum Milagro Coffee baru boleh lah nak makan sekadar merasa.
✘ Tiada kesan sampingan

JANGAN MAKAN MALAM SELEPAS PUKUL 8 MALAM

*Notis jangan Minum Milagro Coffee waktu malam.

Lokasi2 ada jual di farmasi2 yang dilantik agen jualan, di alu2kan pengedar yang masih tiada lagi di Negeri;
Perlis
Kedah
Langkawi
Peneng
Perak
Kelantan
Terengganu
Pahang

Ni nasihat saya .
Kencing manis adalah ” sillent killer”

Cari lah alternative. Apa2 alternative amal lah dengan istikomah. Dan secara konsistant . Penyakit 3 serangkai bila dah kena tidak boleh sembuh tetapi kita hanya boleh mengawal.

Dalam Alquran sudah di beritahu setiap penyakit pasti ada penawarnya . Hanya jangan berhenti

ikhtiar sahaja.

Milagro Coffee bukan ubat ya
Milagro coffee hanyalah minuman supplement atau alternative.

Milagro coffee sesiapa yg ingin lihat web site layari.lokasi agen2 jualan adalah Farmasi2 Muslim, tokoh jamu dan Restoran, sila lihat lokasi di web site ..
www.milagromalaysia.com
Fb Milagro Malaysia
www.wasap.my/60192702676

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *